Bereken autoverzekering

U berekent uw autoverzekering eenvoudig via onze homepage. Binnen een minuut weet u vervolgens waar u voor een mooie premie een autoverzekering kunt afsluiten. Om de berekening om een juiste manier te laten gebeuren wordt er van u uiteraard wel verlangd dat u de juiste gegevens invult. Zo zijn bijvoorbeeld schadevrije jaren en de leeftijd waarop u uw rijbewijs heeft gehaald belangrijk om te weten voor onze vergelijking.

Autoverzekering berekenen en afsluiten

Als de berekening is voltooid krijgt u een overzicht te zien met daarin de maand- en de jaarpremie van verzekeraars. Ze staan op volgorde beginnend bij de goedkoopste verzekeraar. U kunt ervoor kiezen om direct de autoverzekering aan te vragen, maar u kunt ook verkiezen eerst wat meer informatie te lezen over de verzekeraar en diens autoverzekering.

Indien u een all risk verzekering wilt afsluiten dient u bij de vergelijking te kiezen voor volledig casco verzekering. Dit is de officiële term voor de all risk verzekering. U zou ook eens kunnen vergelijken hoeveel u nou meer kwijt bent bij het afsluiten van een all risk autoverzekering of een autoverzekering die slechts beperkt casco is verzekerd. Als het verschil in premie groot is kan het u wellicht doen beslissen om voor beperkt casco te kiezen.

Vorig artikel:

Volgend artikel: